TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Topografska karta

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
 

Ako stižete iz Trsta ili Ljubljane ...

Spuštajući se iz Matulja prema gradu možete vidjeti cijeli Kvarnerski zaljev, s Učkom podno koje je Opatija, te otoke Krk i Cres. Iako to vjerojatno ne biste rekli, vozite se i po dijelu nekadašnje trkaće staze, na kojoj su se vozile motociklističke utrke za Veliku nagradu Jadrana, prije no što je napravljena pista na Grobniku. Ravnom cestom koja prati obalu dolazite do bazena plivačkog kluba "Primorje", te potom do stadiona na Kantridi nogometnog kluba "Rijeka", koji je zanimljiv jer je podignut na mjestu iskopa koji su vršili prilikom gradnje luke. Prolazeći uz industrijska postrojenja vidite brodogradilište "3. maj" izraslo iz brodogradilišta "Ganz-Danubius", veliku Rafineriju nafte, neboder "Novog lista", uglednih gradskih novina, te prolazite uz park na Mlaci, poslije kojeg slijedi kompleks bolnice, u kojem je središnja zgrada nekadašnja Vojno-pomorska akademija, u kojoj su se obrazovali svi časnici ratne mornarice Austro-ugarske od 1866. do 1918. godine. Potom stižete do željezničkog kolodvora i time ste došli do centra grada.

Ako stižete morem ...

Doživjeti Rijeku s mora u najmanju je ruku fascinantno, jer tek tako se može shvatiti sva njena izduženost i meka položenost duž obale. Obilazeći gotovo dva kilometra dugi lukobran, na kojem je nekada bilo secesijsko kupalište, dolazi se u lučki bazen koji je projektirao Francuz Pascal, projektant luka u Marseilleu i Trstu. Nakon niza uspona i padova danas luka izgleda gotovo idilično s nizom ribarskih brodova, te motornim jedrenjacima koji odavde kreću na krstarenja Jadranom. Gradsku fasadu prema luci čine palača "Adria" ("Jadrolinija"), palača Zmaić, nekadašnji hotel "Europa", a danas zgrada gradskih službi, palača "Croatia Line", nekad sjedište jadnog od najvećih linijskih brodara na svijetu, mrežasta fasada velike robne kuće "Rijeka", te secesijska zgrada "Transadria", svojevremeno najvećeg špeditera u državi.

Ako stižete iz Zagreba …

Vozeći se preko Grobničkog polja prolazite nizinom kojom su prolazili u svojim okrutnim naletima i Mongoli i Turci, a danas je tu trkaća staza koja je bila u razmatranjima i za utrke Formule 1. Kroz kanjon Rječine, a ispod trsatskog kaštela, spuštate se trasom stare Lujzinske ceste, koja je dobila ime po kćeri austrijskog cara i drugoj Napoleonovoj ženi Mariji Luisi i stižete na Sušak, istočni dio grada. Ispod vas je nekadašnja Tvornica papira, a s druge strane Rječine izvor Zvir, koji nikad ne presušuje, a koji je nedavno dobio pokrov u obliku prozračne kupole.

Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM

RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA


►  Grad Rijeka  - Friday, January 2, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama