TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Regija Istra - Taxi Rijeka do / od Poreč

 TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.

!!! REZERVIRAJTE SVOJE VOZILO NA VRIJEME I MI MISLIMO NA VAS !!!

TAXI AERODROM RIJEKA - ISTRA
TAXI AERODROM ZAGREB - ISTRA

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
TAXI RIJEKA DO /OD POREČ
 
U današnjem obliku osmislili su ga Rimljani prije dva tisućljeća, nakon što su pokorili starosjedioce Histre. Grad je najprije vojni logor, potom utvrđen grad, da bi prerastao u značajni upravni i gospodarski centar, zvan Colonia Iulia Parentium. Od 1267. godine, pa narednih pola milenija, Porečom gospodari Venecija, za kojom ostaju najljepše palače u gradu, 1363. nastaje gradski statut, a u 15. st. grade se, tada najsuvremenije, osebujne i do danas dobro očuvane istočne (kopnene) kule i zidine. Najznačajniji spomenik kulture ostavio nam je Bizant - Eufrazijevu baziliku s biskupijom iz 6. stoljeća. Danas Poreč broji 19.920 stanovnika. Zbog svog izvanrednog geografskog položaja, te prirodnih i kulturnih ljepota, danas je, jedan od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj. Gospodarsko je središte područja u kojem svoju djelatnost obavljaju 2075 poslovnih subjekata - 1300 registriranih obrtnika i 775 pravnih osoba. Nezaposlenost u Gradu Poreču je daleko ispod državnog prosjeka od 16,80%, i iznosi 6,08% sa sezonskim učincima te 9,60%, bez sezonskih učinaka, uz evidentan trend pada. Osnovna gospodarska grana je turizam, s kojim pozitivno koreliraju trgovina, graditeljstvo  i poljoprivreda. Potencijale za budući održivi razvoj, Grad Poreč vidi u tri točke:
·         Produženju trajanja turističke sezone kroz uspješan menadžment turističke destinacije;
·         balansiranju odnosa uslužnih i proizvodnih djelatnosti, poticanja izvoza, što rezultira smanjenom ovisnošću gospodarstva o jednoj grani-turizmu;
·         Ulaganje u infrastrukturu i aktivnosti očuvanja okoliša, koji je jedan od ključnih atrakcija ovog područja
.
 

Aktivni odmor

Bez obzira kojoj ćete vrsti smještaja dati prednost, izaberete li turističko naselje ili hotel bliže gradu, u blizini će biti niz sportskih terena. Proljeće je najbolje godišnje doba da upoznate Poreštinu vozeći se bike stazama. Namamit će vas miris cvjetnih mediteranskih livada, a ako pažljivije pogledate što Porečani rade u šumama, možda naučite brati divlje šparuge, ovdašnji proljetni kulinarski specijalitet. Kad se umorite od pedaliranja, možete se okušati na tenis terenu, u nekom dvoranskom sportu, jahanju ili jedrenju. Niste li nikada boćali, evo prilike savladati sport koji je u Evropi u usponu. Proljeće je idealno vrijeme i za izlete u druge kulturno-povijesno zanimljive istarske gradove.Dobar dio turističkih kapaciteta organiziran je na Poreštini tako da pogoduje odmoru čitave obitelji. Ne morate isprobati niti jedno od 165 tenis igrališta, ali kad ste na moru pokušajte sa sportovima na vodi za koje opremu možete posuditi u svakom turističkom naselju, a u sportskim centrima ponudit će vam i obuku. Dok vrijeme trošite na sebe, djecu će zabaviti školovani animatori.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji Rijeka – Poreč.U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Poreč moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Poreč najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Rijeke do Poreč. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Poreč do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA ►  Istra  - Monday, May 4, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama