TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

ACI - Adriatic Croatia International Club

TAXI RIJEKA  SERVICE  -  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - CROATIA
                                     
                                      Rezrvirajte svoje vozilo taxirijeka@net.hr
 
ili
telefonski broj        
                                           
   00385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
* vršimo putničke transfere u sve ACI - marine
 
OSNOVNE INFORMACIJE O ACI - GRUPACIJI
 
 

 

 

Kada su prije 25 godina 1. srpnja 1983. godine, prve marine u sustavu tada stvorenoga ACI-a otvorile vrata i privezale na gatovima prva plovila bio je to vizionarski pothvat. Odgovor na sve izrazitiju nautičarsku prisutnost na Jadranu. Inicijatori projekta, osnivači ACI-a uspjeli su stvoriti lanac marina duž hrvatskoga dijela Jadrana s visokokvalitetnom i standardiziranom ponudom. Uz velike priobalne gradove, mala otočka naselja ili pak u oazama netaknute prirode, otvarale su se marine, koje su ih oplemenile i sačuvale.

Danas je u sustavu ACI-a 21 marina. Od najsjevernije – marina u Umagu do najjužnije – marina pokraj Dubrovnika.

Nastao u srcu Europe, svojom blizinom, prometnom dostupnošću i činjenicom da se nalazi na jednom od nautičarski najzanimljivijih mora, sustav ACI marina već 25 godina privlači nautičare diljem svijeta.

‘Najljepše more’, sigurna plovidba, visoki sigurnosni standardi i usluga u ACI marinama, poticaj su nautičarima da Jadranom plove tijekom cijele godine. Uz razigrane ljetne mjesece, u marinama je osobito veselo vikendima i u vrijeme blagdana, kada usred zime ožive gatovi, a brojni ljubitelji mora, plovidbe, užitka u prirodi ‘pune baterije’ kako bi spremnije odgovorili na napore svakodnevice.

Marine ACI-a nude siguran vez te sve potrebne servisne usluge visoke kvalitete. Spomenimo na ovome mjestu i ono što se podrazumijeva - moderne i besprijekorne usluge namijenjene posadama. Ujedno, marine su i pravi gastronomski centri s vrhunskom ponudom jela mediteranske i internacionalne kuhinje te kvalitetnih vina. Mjesta okupljanja nautičara, uz prve jutarnje kave i ugodne razgovore o moru, plovidbi.

Kao što u svem poslovanju prema sve brojnijoj nautičkoj obitelji, koja s povjerenjem koristi naše usluge, težimo izvrsnosti, ACI se potvrdio i kao vrhunski organizator najvećih svjetskih jedriličarskih natjecanja. Poput ACI Match Race Cupa na kojem već 21 godinu sudjeluju najbolji svjetski skiperi i njihove posade.

Iz godine u godinu potvrđujemo se i svojom brigom za očuvanje okoliša pa u znatnom broju marina s ponosom ističemo Europsku plavu zastavu – priznanje za sigurnost i čistoću mora.

Ploviti sigurno, bezbrižno, u potpunosti se predati uživanju u kontaktu s nedirnutom prirodom, poistovjetiti se s galebom, upijati miris mora i borovine, slušati govor vjetra, opustiti se na žalu puste uvale, može se jedino uz pouzdana i vjerna partnera, uz sustav koji nam nenametljivo ali s puno opravdanoga samopouzdanja pruža cjelosnu podršku.

U ACI-u razumijemo nautičare, nastojimo prepoznati njihove potrebe, trudimo se pružiti maksimalnu i pravodobnu uslugu. Naše nam dvadesetpetogodišnje iskustvo i činjenica da iz godine u godinu sve više nautičara koristi naše usluge, govori da smo u tome uspješni i zato možemo reći - Želite li potpuno uživati u istraživanju cijeloga Jadrana? Zaplovimo zajedno!

Navigare necesse est...►  ACI Marine  - Sunday, October 25, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama