TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Općenito o nama i uslugama

     TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.

 

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 

 
 Tags: TAXI-RIJEKA RIJEKA TAXI, RIJEČKI TAXI, TAXI PRIJEVOZ RIJEKA, TAXI USLUGE RIJEKA, TAXI SLUŽBA RIJEKA, RIJEČKI TAXI, RIJEČKI TAXISTI, TAXI OD RIJEKE, PRIJEVOZ POMORACA OD RIJEKE DO AERODROMA, TAXI KOMBI SLUŽBA, TAXI MINI BUS PRIJEVOZ,TAXI RIJEKA, RIJEKA TAXI
   
  Tko smo?
 

Mi smo udruženje taxi obrtnika Grada Rijeke i tvrtke za prijevoz putnika i usluge. Udružili smo se u cilju pružanja jedne nove usluge koje nema u našem gradu Rijeci na nivou na kojem Vi to zaslužujete. Na ovaj potez odlučili smo zbog specifičnosti našeg posla koji zahtjeva prisutnost 24h na dan.

 

    O nama    
    

Budući da se taxi prijevozom, i prijevozom putnika bavimo više od 15 godina, a u želji da uslugom budemo najkvalitetniji i najbliži građanima i putnicima našeg Grada Rijeke, odlučili smo putem Interneta ponuditi naše usluge što širem krugu potencijalnih korisnika. Vaš dolazak na našu stranicu potvrđuje da smo na dobrom putu i mi Vam se zahvaljujemo na pokazanom interesu za ovaj način prezentacije taxi usluga, usluga prijevoza putnika, i nekih drugih usluga koje ćemo prilagoditi samo Vama i Vašim potrebama, jer Vi ste nama povjerili da prevozimo Vas i Vaše najmilije, a mi imamo samo jedan beskompromisan cilj, obaviti to na najprofesionalniji način jer


Vaše
povjerenje naša je obaveza! 


Na koji način radimo?

Za nas rade pouzdani i provjereni profesionalni vozači, te određeni taxi obrtnici, a obzirom da smo dobri partneri već dugi niz godina, uvijek možemo ostvariti nižu cijenu za obavljene usluge.  

Svjesni smo da ovaj način komunikacije s klijentima ima i mana, s obzirom da nismo u mogućnosti reagirati na Vaš zahtjev trenutno za vozilom na uobičajeni način, putem radio stanice koju nazovete, kada vozilo dođe sa najbližeg stajališta do navedene adrese. Mi ne želimo raditi na taj način i ne želimo biti konkurencija postojećem taxi udruženju, nekim taxi tvrtkama koje pod motom niske cijene blate ugled prijevozničke dijelatnosti, a putnike povlačeći za rukav guraju u svoja vozila sumnjivih tehničkih ispravnosti. Mi želimo ponuditi drugačiju i bolju uslugu.

 

Na koji način to možemo učiniti?

Baveći se taxi poslom dugi niz godina i prateći želje naših stalnih i povremenih klijenata, uvidjeli smo koja su njihova očekivanja i potrebe kada koriste taxi prijevoz. Znamo da svaki klijent ima neke specifične zahtjeve na koje postojeća taxi ponuda u Rijeci ne može uvijek odgovoriti na pravi način, zbog niza razloga: plaćanje isključivo gotovinom i nemogućnost drugog načina plaćanja usluge, nepoznavanje stranih jezika, neodgovarajući odnos prema klijentu, nepouzdanost i netočnost, zastarjela i neuredna vozila, prenaplata...

Mi radimo bolje!              Mi možemo ponuditi više!  

Zašto?

Zato, jer su naša vozila uredna, a svaki od naših vozača govori engleski, te poznaje još jedan strani jezik. Naši vozači su izuzetno uljudni, pouzdani, točni i uvijek su spremni izaći u susret klijentu, a izvršenu uslugu možete platiti na više načina: gotovinom, kreditnom karticom ili virmanski.

 
Postoji samo jedan uvjet: nazovite nas na vrijeme! Rezervirajte svoje vozilo unaprijed ( bez obzira koliko ta vožnja bila kratka ili duga), i mi mislimo na Vas, jer naš moto je:

Vaše povjerenje naša je obveza!

Koje usluge nudimo?

Osim standardnih taxi usluga, kao što su prijevoz od lokacije do lokacije prema želji naručitelja, nudimo i neke posebne usluge kao što su: doček klijenata u dogovoreno vrijeme u Zračnoj luci, Autobusnom kolodvoru, Željezničkom kolodvoru i njihov transfer na željenu lokaciju u gradu, stalni prijevoz po gradu po posebnoj cijeni, transfer iz hotela u dogovoreno vrijeme na bilo koju lokaciju, prijevoz u drugi grad i povratak (povratak nećemo posebno naplatiti, ako je izvršen u istom danu), možemo pričekati Vaše dijete nakon noćnog provoda u nekom od disco klubova (savjet: dogovorite takav prijevoz sa još nekim od roditelja čije dijete je u društvu sa Vašim i cijena prijevoza taxijem po osobi može biti niža od cijene autobusne  karte), isto tako možemo Vas prevesti na posao i sa posla (ako ima više osoba na istoj relaciji, cijena prijevoza po osobi može biti niža od cijene autobusne karte), vršimo dostave cvijeća, vijenaca itd..

Osim navedenih usluga, prema potrebi možemo organizirati i prijevoz autobusom ili mini busom, na bilo kojoj relaciji, za bilo koji broj putnika, također po povoljnim cijenama.

Prema potrebi možemo organizirati i prijevoz putnika malim zrakoplovima na odredišta u Hrvatskoj i inozemstvu, a ako trebate nakon slijetanja i prijevoz taxijem iz bilo koje zračne luke u Hrvatskoj do odredišta u tom gradu, mi ćemo vam i to organizirati, obzirom da surađujemo sa taxi vozačima u gotovo svakom gradu u Hrvatskoj.

Obzirom da naša poslovna budućnost ovisi isključivo o zadovoljstvu naših korisnika, mi smo s našim klijentima u stalnom, neposrednom kontaktu. Tako možemo slijediti zahtjeve korisnika naših usluga i trudimo se izaći u susret svakom zahtjevu, najkvalitetnijom uslugom i najpovoljnijom cijenom, u skladu sa važećim cjenikom taxi usluga u Rijeci ili (u ovisnosti dali koristite taxi ili vozilo za prijevoz putnika) po važećem cjeniku naše tvrtke za prijevoz putnika i usluge. Na taj način uvijek znate koliko stoji vožnja na izabranoj relaciji, (ne poskupljujemo  uslugu ovisno o gužvi i nemamo novogodišnju i blagdansku tarifu kao neki brzi i jeftini) možete odabrati način plaćanja, uvijek će Vam biti ispostavljen valjani račun za taxi ili prijevozničke usluge. Mi garantiramo maksimalnu kvalitetu usluge koju će pružiti vozači koji rade za nas. Zato, koristite naše usluge i sami se uvjerite da li smo bolji i da li nudimo više.                                                  

 Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA ►  O nama  - Friday, December 19, 2008
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama