TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Taxi Rijeka od / do Grad Novi Vinodolski

 TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.

!!! REZERVIRAJTE SVOJE VOZILO NA VRIJEME I MI MISLIMO NA VAS !!!

TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO NOVOG VINODOLSKOG

TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO NOVOG VINODOLSKOG

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
 
Destinacija: Novi Vinodolski 

 
U centralnom dijelu Sjevernog Hrvatskog Primorja, na Rivijeri Novi Vinodolski iz stare frankopanske utvrde zvane NOVIGRAD, razvio se je i proširio uz morsku obalu turistički grad NOVI VINODOLSKI.Povijesno potvrđen kao političko i kulturno središte Vinodolske knezije("Vinodol" - "Vallis vinearia" i Vinodolskog zakona iz 1288. godine), Novi Vinodolski, kolijevka plejade književnika iz porodice Mažuranić, zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji i blagim uvjetima mediteranskog podneblja, čistom moru i zraku, uvrštava se 1878. godine, poslije Opatije, u red turističkih pionira primorskog kraja. Fizionomiju grada karakterizira primorska arhitektura bijelih pročelja i crvenih krovova, koji se uzdižu u staroj jezgri grada od razine mora do crkve i tornja na brijegu i tako nadvisuju gradsku konturu kao da čuvaju ovaj kameniti grad nad morem. Po toj specifičnoj panorami, Novi Vinodolski je prepoznatljiv u prošlosti, sadašnjosti, a vjerojatno i u turističkoj budućnosti. Dušu grada Novog Vinodolskog predstavljaju ostaci i kulturnog nasljeđa i to: zidine rimske utvrde "Lopsica", ostaci samostana fratara Pavlina, frankopanski kaštel s kulom, Stolna crkva, Crkvica sv. Trojstva i sv. Marina na istoimenom otočiću, kuća braće Mažuranića, Čitaonica i knjižnica iz 1845. g., Zavičajni muzej i galerija, jezgra starog dijela grada, kao i sačuvan autentični izvorni folklor ovoga grada.Poslovična gostoljubivost stanovništva, kristalno bistro more, grad i okolica bez industrijskih zagađivača, strujanje gorskog zraka iz visokih šuma neposrednog zaleđa, pogodnih za lovni turizam, daju Novom Vinodolskom neprocijenjive ekološke prednosti, posebno za razvitak turističko-ugostiteljske djelatnosti. Klasični hoteli, moderna turistička naselja, autokampovi, bungalovi, apartmani i sobe u privatnim kućama, predstavljaju smještajni kapacitet za preko 10.000 turista dnevno. U hotelskim objektima i u neposrednom okolišu hotela izgrađeni su sportsko-rekreacioni objekti, vanjski i unutrašnji bazeni s morskom vodom, saune i ostale djelatnosti za osobne potrebe turista. Akvatorij gradske luke s vezovima za plovila, benzinskim crpkama, dizalicom i pokosom za spuštanje i dizanje plovila, parkiralištem za automobile, prikolice i plovila namjenjen je nautičkim turistima, za koje je organizirana i služba pomoći i spašavanja na moru. Jadranskom turističkom cestom, željezničkom postajom Rijeka, zračnom lukom Krk-Rijeka, a pogotovo plavim putevima, grad je povezan s Europom i Sredozemljem. Autoputom se može također doći do Novog Vinodolakog do daljenosti svega 20 km. Osim turističke djelatnosti Novi Vinodolski na predjelu Pavlomir ima zasađeno 25 hektara vinograda i ponosi se svojim kvalitetnim vinima koja proizvode vrijedne ruke zaposlenika VUPIK-a Vukovar PJ Pavlomir Novi Vinodolski.
 
 

Novi Vinodolski gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Novi Vinodolski - Mi ćemo  Vas dovesti na relaciji od Novog Vinodolskog do Aerodroma,u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Novi Vinodolski Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Novi Vinodolski moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Novi Vinodolski vozilu, osjećat ćete se  puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u  javnom autobusu.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Novi Vinodolski od i do aerodroma najpovoljnija?
Kombi ili mini bus Taxi Ičići služba - ako ste na putovanju u Novi Vinodolski s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze  od Novi Vinodolski do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.
Novi Vinodolski Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Novog Vinodolskog do Aerodroma.

Rezervirajte Vaš Novi Vinodolski Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području
U koliko imate potrebu za prijevozom od Novog Vinodolskog do Aerodroma kontaktirajte nas
 
 
TAG: KOMBI PRIJEVOZ PUTNIKA NA RELACIJI NOVI VINODOLSKI DO AERODROMA, BROJ TAKSI SLUŽBE U NOVOM VINODOLSKOM, TAXI NOVI VINODOLSKI, PRIJEVOZ OD NOVOGA DO AERODROMA U ZAGREBU 
 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA ►  Kvarnerska rivijera  - Monday, December 1, 2008
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama