TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Regija Istra - Taxi Rijeka - Istra - osnovne informacije


TAXI RIJEKA  SERVICE  -  RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.     

!!! REZERVIRAJTE SVOJE VOZILO NA VRIJEME I MI MISLIMO NA VAS !!!
                             
 TAXI AERODROM RIJEKA - ISTRA
TAXI AERODROM ZAGREB - ISTRA

Rezervirajte svoje vozilo taxirijeka@net.hr
 
ili
telefonski broj        
                    +385 91 500 33 55 - KRESIMIR
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 TAXI RIJEKA - REGIJA ISTRAIstra je najveći Hrvatski poluotok. Nalazi se na sjeveru Jadranskog mora, između TrŠćanskog i Kvarnerskog zaljeva. Svojim vrhom uranja u sam Jadran gdje se nalazi Nacionalni Park Brijuni, mnogobrojni otočiči te glavno srediŠte turizma i gospodarstva, grad Pula.

Istra je turistički najrazvijenija Hrvatska regija. Zahvaljujući prekrasnim krajolicima, gradovima i ljubavi prema tradiciji i kulturi, priroda je podarila Istru blagima i plodovima zemlje. Veliki poluotok ima oblik trokuta čiji vrh uranja u Jadran.Obala je različito razvedena te svojom diverzijom daje prirodnu ljepotu tome kraju. Istra je atraktivna regija koja teŽi odmoru i relaksaciji svakome tko ju posjeti. Nudi kvalitetni smjeŠtaj, kako na obali tako i u unutraŠnjosti. Istarsko srce je predivan spoj nepreglednih vinograda i maslinika sa starovjekovnim utvrdama i kaŠtelima. Ima bogat kulturni i povijesni Život obiljeŽen raznim kulturama i kolonijama koje su obitavale na ovim područjima. JoŠ uvijek postoji velika talijanska zajednica te je utjecaj talijanske kulture ostao Živjeti među Životima Istriana odnosno Hrvata.

Regija je poznata po raznovrsnoj ali izuzetno domaćoj i pitomoj kuhinji. Nude se sve ljepote morskih dubina kao Školjke i ribe, dok se nudi i mjeŠavina kontinentalne i talijanske kuhinje, spravljeni s mnogo ljubavi i paŽnje. Sve je vrijedno posjetiti, no među nekima treba izdvojiti, kao, Pula, Rovinj, Novigrad, Poreč, Motovun, GroŽnjan, Oprtalj i Hum, koji će vam svojom starom duŠom otkriti svu svoju povijest i ljepotu.
Istra je sa Zagrebom i Rijekom kao i sa ostatkom Hrvatske povezana svim autobusnim linijama. Nadalje, povezana je i vlakom koji vozi iz glavnih gradova susjednih drŽava u smjeru Pule, te trajektom koji povezuje glavne morske gradove, i otoke. Ako Želite putovati samostalno i u stilu istraŽivanja svakog pojedinog kamena, savjetujemo vas osobni automobil.

Rijeka gradska taxi služba i usluge taxi prijevoza u Rijeci - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji Rijeka - Istra.U koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Rijeka Taxi služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, bez dodatnih troškova.
Kada dođete u Istru moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusni.
Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi Služba Rijeka od i do Istre najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Rijeci s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi rijeka mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Rijeke do Istre. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Rijeka Taxi Služba je najsigurniji način prijevoza od Istre do Rijeke.
Rezervirajte Vaš Rijeka Taxi Prijevoz od zračne luke ( aerodroma ).
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od Rijeke do Istre kontaktirajte nas


Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA


►  Istra  - Wednesday, January 13, 2010
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama