TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Putnički transfer - Taxi aerodrom - Vrste transfera

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service"  je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
Privatni Prijevoz  - Putnički transferKod privatnog prijevoza Vi i Vaša grupa ćete putovati automobilom koje će biti dostupan isključivo Vama. Usluga je slična onoj koju pružaju Taxi službe. Vrijeme i mjesto polaska se dogovara, tako da prijevoz možete osigurati od hotela, zračne luke ili drugog mjesta koje Vam odgovara. U slučaju da Vas prijevoz čeka u zračnoj luci, vozač će vas čekati u čekaonici s Vašim imenom istaknutim na tabli.  Privatni prijevoz se organizira po sistemu "od vrata do vrata". Nema ograničenja na količinu prtljage koju nosite. Prijevozna služba će Vam na raspolaganje staviti vozača koji zna engleski jezik. U slučaju da Vaš let kasni, ne zaračunavaju se dodatne naknade za čekanje. Tip vozila (automobil) će biti izabran tako da odgovara potrebama naručitelja (broju putnika).

                                                            Grupni Prijevoz

 

 

 Ako Vaša grupa broji 8 ili više putnika, ostvarujete naknadu za grupni prijevoz. Možemo Vam ponuditi autobuse različitih veličina i tipova, ovisno o broju putnika koji putuju u Vašoj grupi. U slučaju da na našem popisu destinacija nema one na koju želite ići, pošaljite nam e-mail s opisom destinacije i detaljima putovanja. Obično smo u mogućnosti pronaći riješenje za bilo koju destinaciju.

                                                             Dijeljeni Prijevoz

    

 

 Kod dijeljenog prijevoza, putujete s drugim putnicima koji idu na istu destinaciju ili u istom smjeru. Može se dogoditi da je potrebno pričekati suputnika i njegov let. Vozač može krenuti tek kada su svi putnici pristigli. Usluga dijeljenog prijevoza pruža mogućnost prijevoza "od vrata do vrata". Zbog toga, može se dogoditi da će drugi putnici prije ili iza vas biti prebačeni na željenu lokaciju. Za ovu vrstu prijevoza obično se koriste minibusevi

                                                        Prijevoz Limuzinom 

 

 

 Pravila koja obuhvaćaju privatni prijevoz su primjenjiva i na prijevoz limuzinom. Luksuzna vozila su dostupna jedino po navedenim uvjetima privatnog prijevoza. U cijenu su uključena sva alkoholna i bezalkoholna pića.  

* Ako na našim stranicama niste pronašli ono što ste tražili. Ono što Vam treba, mi zasigurno imamo – dovoljno je kontaktirati Taxi Rijeka Team i pružit ćemo Vam uslugu koja je idealan spoj udobnosti, kvalitete i pristupačne cijene!
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA►  Putnički transferi  - Friday, January 17, 2014
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama