TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

ATENA AERODROM TAXI SERIS - TAXI SERVIS ATENA

TAXI AERODROM ATENA - ATENA AERODROM TAXI SERVISEleftherios Venizelos International Airport - službeni naziv za Aerodrom u Ateni koji je vrlo moderan aerodrom i odgovara svim europskim standardima.Otvoren je 2001, te je najvažnije raskrižje za područje Balkana i Bliski Istok. Kroz aerodrom prođe oko 13 milijuna putnika godišnje. Postoje dva terminala, "Glavni kolodvor" i "Satellite Terminal", koji su  podzemno povezani jedni s drugima. Aerodrom je smješten 33 km jugoistočno od Atene.

 O Ateni


grad duge i bogate povijesti, jedan od najznačajnijih gradova za čovječanstvo uopće. Većina će turista vidjeti Akropolu s Partenonom, Plaku, Arheološki muzej, Parlament, Hadrijanova vrata, Zeusov hram, Sintagmu, Olimpijski stadion, popeti se na brijeg Likabet kako bi uživali u pogledu na grad; ali ne zaboravite pogledati i one skrivene djelove koje možete obići samo pješice slijedivši domaćine koji je najbolje poznaju.
Pregovarajte oko suvenira na poznatoj otvorenoj tržnici Monastiraki, opustite se u jednoj od lokalnih taverni uz tradicionalnu kuhinju i autentični grčki zvuk buzukija,zaplešite s doma ćinima sirtaki. Atena je grad koji nikada ne spava.
Govoreći o Grčkoj uvijek ćemo se sjetiti starih civilizacija, demokracije,filozofa te olimpijskih igara. Upravo ove godine one se vraćaju tamo gdje su i nastale,otkud se duh olimpizma proširio i inspirirao svijet kako bi slavio njihove vrijednosti. Maratonci će slijediti originalnu stazu (otrčanu prvi put 490 g.pr.Kr.)od Maratona do stadiona u središtu Atene,gdje su i obnovljene olimpijske igre modernog doba 1896.godine. Sve što smo dosada rekli o Ateni i Grčkoj,plus sunce,more, otoci,mediteranska kuhinja,ljubaznost domaćina svakako će Vas potaknuti na pravu odluku:ovu zemlju i ovaj grad moram posjetiti.

TAXI SERVIS ATENA

   

Rezervacije vozila i informacije

   +30 2106657169

 

+30 6908494754

+30 6980735451


a.kambas@taxidrives.gr

TAXI SERVIS GRČKA - ATENA AERODROM►  Partneri  - Tuesday, March 3, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama