TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

seoska-kuca-toskana.

SEOSKA KUCA ZA ODMOR - SEOSKA KUCA ZA ODMOR

SEOSKA KUCA ZA ODMOR

Dobrodošli u našu kuću za odmor koja se nalazi u Ca' del Bocca di Anghiari, najistočnijem dijelu Toskane. Udaljena je pola sata vožnje od Arezza te nekoliko minuta od pokrajine Umbrije. Kuća se nalaze u slikovitom ruralnom okruženju karakterističnom za Toskanu, a na su raspolaganju dva apartmana, manji i veći, koji su potpuno uređeni u rustikalnom stilu. Oko kuće nalazi se veliki vrt, koji vam stoji u potpunosti na raspolaganju. Tijekom ljeta možete ručati na otvorenom i uživati u prekrasnom krajolikuu doline rijeke Tevere (dell'Alta Valle del Tevere).
MANJI APARTMAN
Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice i dnevnog boravka s kuhinjom, a prikladan je za 2 do 3 osobe. Kuhinja je u potpunosti opremljena kućanskim aparatima (plinski štednjak, električna pećnica, hladnjak, mikrovalna pećnica), a od ostale opreme dostupni su televizor s DVD uređajem te trosjed na razvlačenje.
VEĆI APARTMAN
Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, sobe s tri ležaja (bračni i pomoćni krevet), sobe s četiri ležaja, od kojih se dva mogu spojiti u bračni krevet, kupaonice te dnevnog boravka s kuhinjom. Može ugostiti 4 do 8 osoba. Kuhinja je u potpunosti opremljena kućanskim aparatima (plinski štednjak, električna pećnica, hladnjak, mikrovalna pećnica), a od ostale opreme dostupni su televizor s DVD uređajem te trosjed na razvlačenje.


Gdje se nalazimo?


Anghiari je smješten u najistočnijem dijelu Toskane, u podnožju Apenina, na polovici puta između Jadranskog i Tirenskog mora, svega nekoliko kilometara udaljen od pokraina Umbrije, Marke i Emilie Romagne, što ga čini odličnim polazištem za izlete u cijeloj središnjoj Italiji. Automobilom se dolazi do Firence ili Siene za sat i pol vožnje, dok je Piza udaljena oko dva sata vožnje. Brzom cestom E45 moguće je u kratkom vremenu stići do glavnih gradskih središta sjeverne i centralne Umbrije, kao što su Gubbio, Perugia i Assisi. Putujući prema sjeveru, za nekoliko minuta dolazi se termalnih kupališta Bagno di Romagna. U istom smjeru nalaze se i gradovi San Marino te Rimini, udaljeni svega nekoliko sati vožnje.

    ►  Apartmani i agencije  - Friday, April 2, 2010
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama