TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozilo za VIP aerodromske transfere - 6 sjedala - Mercedes Viano

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service" je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

!!!! LINK NA KOMPLETNU PONUDU !!!

!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!

  

preuzeto sa službenih Mercede-Benz stranica
 
KOMFOR:
Želite li znati kako Vaša putovanja učiniti što ugodnijima? To je vrlo jednostavno. Pobrinite se za to da na cilj stignete opušteniji nego što ste bili kada ste krenuli na put! Viano je opremljen čitavim nizom detalja vezanih uz komfor i opremom koja brzo eliminira stres na svakom putovanju.
Vrhunski klima uređaji poput serijskog TEMPMATIC sustava(TREND, AMBIENTE i FUN razine opreme s COMFORT PLUS paketom i MARCO POLO) ili opcionalnog THERMOTRONIC automatskog klima uređaja osiguravaju ugodnu temperaturu u unutrašnjosti. Zahvaljujući ergonomski dizajniranim i koncipiranim luksuznim sjedalima putnici se tijekom puta mogu u potpunosti opustiti. Još jedna inovacija su električno pokretana klizna vrata prtljažnog prostora koja se otvaraju i zatvaraju na dodir tipke, opremljena sigurnosnim senzorom koji reagira na prepreke. Ponuda vrhunskih audio i navigacijskih uređaja garantira zabavu i informacije koje upotpunjuju komfor.


!!! NOVO U PONUDI TRANSFERI LUKSUZNIM MERCEDES VIANO !!!


Mercedes Benz Viano – uveli smo još jedan biser iz najviše klase putničkih kombi limuzina iz kuće Mercedes Benz.
Radi se o vozilu Mercedes Benz tip Viano sa najvišom klasom opreme koja se može zamisliti u ovakvom vozilu koju je ugradila poznata Tuning kuća. Korišteni su vrhunski materijali,ručnih izrada gdje se mislilo na svaki detalj i potrebe koje zadovoljavaju i najzahtijevnije. Vozilo ima šest udobnih anatomskih fotelja u vrhunskoj kožnoj izvedbi, LCD televizor i kompletnu multimediju koja može služiti klijentu da prikrati vrijeme putovanja ili za aktivan rad tokom vožnje.Također u vozilu se nalaze dva rashladna uređaja i posebno pojačan ventilacijsko klimatizacijski sistem tako da klijent ni u jednom trenutku nema osjećaj da putuje već da se nalazi u svojem uredu ili dnevnom boravku.Koristi se za poslovna putovanja dužih i kraćih relacija i destinacija.Ovo vozilo pruža nezamjenjiv ugođaj komfora, sigurnosti, brzine i diskrecije ma gdje bili. Kroz tonirana i zatamnjena stakla svaki pogled i uvid u unutrašnjost vozila je nemoguć tako da takva stakla pružaju klijentu osjećaj diskrecije, sigurnosti od neželjnih i nepotrebnih pogleda znatiželjne okoline jer ovaj ljepotan mami poglede i uzdahe ma gdje god se pojavio.
 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA

►  Vozila  - Wednesday, January 16, 2008
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama