TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Taxi Rijeka do / od Malinska

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.


TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO MALINSKE
TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO MALINSKE

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
 
 
 
O DESTINACIJI: MALINSKA
 
 
  
 
 
 

Malinska se smjestila uz sjeverozapadnu obalu otoka Krka, u prostranom zaljevu, tek 15 km udaljena cestom od Krčkog mosta. Nekada poznata kao brodovima sigurna luka, danas je poznato turističko mjesto koje čuva i svoju ribarsku i pomorsku tradiciju. Malinska je u svako godišnje doba na poseban način privlačna. Uređena i opremljena  kupališta, bazeni, šljunčane i pješčane plaže nedaleko mjesta ili u skrovitim uvalama svakome će pružiti mogućnost izbora. Jednima uživanje na suncu od ranoga jutra do kasnog poslijepodneva, drugima ugodu u hladovini, na osami, s pogledom što luta u plave daljine. Izvorni folklor, razne kulturno-zabavne i sportske priredbe, izložbe, sportovi na vodi, ribolov, tenis, jahanje, disco klubovi, noćni bar, plesne terase, bogata gastronomska ponuda, vezovi u luci, dizalica za plovila, niz prodavaonica i servisa kao i blizina zanimljivih izletišta pružaju gostima raznovrsnu ponudu i sadrža

MALINSKA - POVIJEST 

Iako prvi tragovi ljudskog življenja na otoku sežu u daleku prošlost, Krk je najpoznatiji po glagoljaštvu i prvom pisanom dokumenta Hrvata - Bašćanskoj ploči nastaloj 1100. godine, dok izuzetno značajno mjesto u povijesnom razvoju pripada i Krčkim knezovima Frankopanima. Povijest Malinske međutim započinje u 15. stoljeću, izgradnjom mlina po kojem je Malinska dobila ime. Tijekom 15. stoljeća na poticaj Krčkog kneza Frankopana, započinje naseljavanje područja Dubašnice, čije je Malinska danas središte. Zanimljivo je napomenuti da je područje povijesne Dubašnice jedino područje na povijest malinskeBoduliji do tada nije imalo urbano središte. Vjerojatno je to i razlog zbog čega je točno poznato vrijeme njegovog nastanka. Kraj nekada prepun šuma i pašnjaka, uz ponešto oranica počeo se postepeno naseljavati a središte Dubašnice, kao općinske zajednice bili su Bogovići, mjesto koje danas gotovo sraslo s Malinskom u jedinstvenu cjelinu. U 18. stoljeću, uz luku Porat, Malinska postaje jedna od najznačajnijih izvoznih luka na otoku. Najviše se izvozilo drvo i ulje te poljoprivredni i stočarski proizvodi. Prve kuće sagrađene su 1788. i 1795. godine, a do 19. stoljeća povijest malinskeMalinska ostaje maleno naselje. Njen današnji razvoj odredila je 1880. godina, kada u njenu luku pristaje prvi turistički parobrod, čime je označena novija faza povijesnog razvoja - razvoja turizma, isprva samo lovnog, a kasnije i razvojem zdravstvenog turizma.

 MALINSKA - GASTRONOMIJA 

Gastronomska ponuda predstavlja vrhunac primorske i ribarske tradicije, ne samo Malinske, već cijelog mediteranskog kraja i kuhinje. Svježi plodovi mora: školjke, rakovi, ribe popraćeni darovima, inače skromne krške otočke zemlje izazov su za nepce i najizbirljivijih gurmana. Miris mediteranskog bilja lovora, ružmarina, nezamjenjiv okus domaćeg maslinovog ulja uz izvorno otočko vino - nadaleko poznatu zlatnožutu žlahtinu, pridonoseći bogatstvu ugođaja, daju trpezi posebnu draž. Ali bogatstvo gastronomske ponude ne počinje i ne završava samo na ribarskim specijalitetima. Ljubazni domaćini konoba, restorana, hotela i majstori kulinarskih umijeća pobrinuli su se da raznovrsnošcu ponude i znalačkim odabirom primamljivih jela s trpeza drugih naroda i narodnosti obogate svoje ponudu i zadovolje i najizbirljivijeg gosta. Kulinarska ponuda sastavni je dio tradicionalnih ljetnih fešti koje uz ples i zabavu traju do ranih jutarnjih sati, a čiji vrhunac predstavlja Malinskarska noć.

Taxi Rijeka gradska taxi služba - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Grada Rijeka do Malinske koji je smješten na Otoku Krku, te u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Taxi Rijeka služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, a sve to bez dodatnih troškova. Kada dođete u Malinske u moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi služba od Rijeke do Malinske najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Malinske s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Malinske do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Taxi Rijeka gradska taxi služba je najsigurniji način prijevoza od Grada Rijeke do Malinske.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Malinske.

Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM

RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA


►  Otok Krk  - Thursday, January 1, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama