TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Otok Rab - Taxi Rijeka do / od Grada Raba

 
TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.


TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO GRADA RABA

TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO GRADA RABA

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
 
 

O DESTINACIJI: GRAD RAB

   

Rab je grad i luka na zapadnoj obali istoimenog otoka. Stari dio grada smješten je na izduženom poluotoku između uvale Svete Fumije i rapske luke. Gradska luka smještena je u zaklonjenom zaljevu te su vanjska i unutrašnja luka odijeljene lukobranom. Vanjska luka zaštićena je prema otvorenomu moru otočićem Tunera i nasipom koji taj otočić spaja s obalom. U sjeveroistočnom dijelu luke izgrađena je marina. Noviji dio grada razvio se s druge strane rapske luke. Gospodarska osnova je turizam, osobito nautički. Grad Rab ima dugu turističku tradiciju čemu svjedoče gradski park Komrčar (s kraja 19.st.), uređena gradska plaža te gotovo stoljeće star hotel Imperial u središtu grada. Najatraktivniji ljetni događaj u Rabu su Rapske viteške igre ili Rapska Fjera, koja se održava od 1364.god. te podsjeća na vitešku obranu grada u dalekoj prošlosti. Rab posjeduje sve vrste turističkog smještaja (hoteli, apartmani, bungalovi, marina), raznovrsnu sportsko-rekreacijsku ponudu (teniska igrališta, podvodni ribolov, skijanje na vodi), čitav niz restorana s domaćim specijalitetima, te zabave i fešte na ljetnim terasama i u noćnim klubovima. Grad ujedno nudi i prekrasne šetnje dugom razvedenom obalom i prekrasnim krajolicima.

Taxi Rijeka gradska taxi služba - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Grada Rijeke do Grada Raba koji je smješten na Otoku Rabu, te u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Taxi Rijeka služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, a sve to bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Grad Rab na Otoku Rabu u moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi služba od Rijeke do Grada Raba na Otoku Rabu najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju od Aerodroma do Grada Raba na Otoku Rabu s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Aerodroma do Grada Raba. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Taxi Rijeka gradska taxi služba je najsigurniji način prijevoza od Grada Rijeke do Grada Raba na Otoku Rabu.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Grada Raba na Otoku Rabu
Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području
 
Obratite nam se s povjerenjem
 

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM

RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA

 
►  Otok Rab  - Thursday, April 16, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama