TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Taxi Rijeka od /do Valuna

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.

 
!!! BRZI KONTAKT !!!


DESTINACIJA: VALUN

Na južnom dijelu Valunskog zaljeva izmedu dviju prekrasnih šljunkovitih plaža smjestio se Valun. Nastao je kao luka starog naselja Bucevciji su ostaci nadeni kod crkve Sv. Marka, ciji su se stanovnici orijentirali prema moru i podigli novo naselje. Valun je danas izrazito slikovito primorsko naselje smješteno oko male lucice orijentiran na kamping i obiteljski turizam. Uz crkvu Sv. Marka i "Valunsku plocu" iz 11. st. zanimljivo je vidjeti Glagoljski lapidarij smješten na terasi današnjeg restorana koji pokazuje kopije najstarijih glagoljski hnatpisa iz Istre, Kvarnera i Dalmacije.

Daleko od Valuna, nalazi se jedno od prvih naselja otoka Cresa. Lubenice, 4000 godina staro naselje sagradeno na stijeni koja se izdigla 387m nad morem. Taj živopisni gradic s trgom, zvonikom i goticki gradenom crkvom Sv. Antona pustinjaka iz 15. st., rijecima je teško opisati taj biser ruralne arhitekture, njegovu iskonsku ljepotu treba jednostavno doživjeti. Tijekom ljeta u Lubenicama se održavaju jedinstvene Lubenicke glazbene veceri s kvalitetnim repertoarom klasicne glazbe i svjetski renomiranim izvodacima.

TAG: TAXI SLUŽBA RIJEKA, PRIJEVOZ OD RIJEKE DO VALUNA, VALUN TAXI SLUŽBA, PRIHVAT PUTNIKA U VALUNU, TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, PRIJEVOZ NA TEAM BUILDINGE, POSLOVNI TAXI, TAXI SLUŽBA RIJEKA, KVALITETAN RIJEKA TAXI.

TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA


►  Otok Cres  - Tuesday, August 14, 2012
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama