TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozila za aerodromske transfere - Opel Insignia 2012

TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service"  je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

  

  

Opis vozila: Opel Insignia 2012 - Bijela boja
 
!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!
 

·         Ponašanje u vožnji

Opel Insignia odlikuje se elektroničkim sustavom kontrole podvozja, vodećim u klasi. FlexRide povećava sigurnost i zadovoljstvo u vožnji, reagirajući trenutno na promjene uvjeta i prilagođavajući se vašem stilu vožnje u realnom vremenu. Srce ovog naprednog sustava je jedinstvena kontrola načina vožnje (DMC). Sustav kontinuirano prikuplja podatke iz svih dijelova podvozja i pogona, reagirajući trenutačno na unose – i način vožnje. Ako vozač krene sa sportskom vožnjom na zavojitoj cesti ili snažnim ubrzanjem, DMC mijenja način iz Tour ili Normal u Sport. U ekstremnim situacijama FlexRide automatski prilagođava prigušenje kako bi pružio maksimalnu sigurnost i upravljivost za svaki način vožnje. Osnovni dijelovi sustava FlexRide su stalna kontrola amortizera (CDC), koja u realnom vremenu prilagođava postavke amortizera promjenama na cesti, 4-kanalni uređaj protiv blokiranja kotača (ABS) s elektroničkom raspodjelom sile kočenja (EBD), sustav protiv proklizavanja kotača (TC) te napredni elektronički sustav stabilnosti (ESP®Plus).

Pritiskom na FlexRide prekidač možete i sami promijeniti postavke ovjesa vaše Insignije kako bi odgovarala vašem raspoloženju. Odaberite Sport dinamičniju vožnju s tvrđim ovjesom ili Tour za opušteno krstarenje. Normal je osnovni način.

Pri odabiru načina Sport, primjerice, ubrzava se reakcija servoupravljača ovisnog o brzini, motora na dodavanje gasa i automatskog mjenjača (ako je ugrađen), a ovjes postaje tvrđi da bi se osigurao što bolji kontakt sa cestom. Sport način se može dodatno podesiti putem izbornika prikazanog na info zaslonu, omogućujući vam da unaprijed točno programirate svoj način vožnje u Opel Insigniji.Odabirom načina Sport, promijenit će se i osvjetljenje instrumenata – iz bijele prijeći će u crvenu boju.

·         Pametna rješenja za odlaganje

Opel Insignia sadrži praktične džepove i odjeljke na dohvat ruke vozaču i putnicima. Postoje džepovi na poleđini naslona sjedala, džepovi u vratima, vozačev pretinac, držači za čaše sprijeda i straga, velik pretinac za rukavice te pretinac u stražnjem središnjem naslonu za ruke. Želite koristiti svoje računalo ili drugi elektronički uređaj? Kao poseban dodatak, u podnoj konzoli je smještena utičnica od 230 V.

 

·         Prtljažni prostor

Sa zapreminom prtljažnika od 530 litara, Opel Insignia hatchback nudi jedan od najvećih prtljažnih prostora u klasi. Obujam je sasvim dovoljan za puno više od izleta u prirodu, a vrlo lako će zadovoljiti i sve poslovne potrebe. Preklapanje naslona stražnjih sjedala djeljivih u omjeru 60:40 omogućuje povećanje prtljažnog prostora do 1465 litara, bez potrebe za uklanjanjem naslona za glavu.

Poklopac prtljažnika Opel Insignije može se otvoriti daljinskim upravljačem ili pomoću prekidača ugrađenog u Opelovom znaku. Nizak pod prtljažnika dodatno olakšava utovar i istovar. Bočni pretinac u prtljažniku drži manje predmete na dohvat ruke, dok je drugi odjeljak ispod podnice idealan za odlaganje predmeta koji su potrebni tek povremeno.

Preuzeto sa Opel službenih stranica www.opel.hr

Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA

 

 


►  Vozila  - Saturday, January 4, 2014
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama