TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozila za aerodromske transfere - Opel Zafira 2013 - NOVI MODEL

 
TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service" je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!

Karakteristike vozila: Opel Zafira Tourer 2013 g.
 
  
 

·         Dizajn

Izražajan stil prednjeg dijela sa sklopovima prednjih svjetala u obliku bumeranga, Opelova prepoznatljiva ''krilasta'' svjetla za dnevnu vožnju, snažna trapezoidna rešetka i vitki A-stupovi stvaraju dinamičan i napredan izgled. Naglašen kut nagiba vjetrobranskog stakla dodatno povećava sportsku privlačnost. Moderne, aerodinamične linije bočnih stranica daju Opel Zafiri Tourer siluetu koja podsjeća na vlakove velikih brzina koji su i bili nadahnuće dizajnerskom timu. Središnja linija dodaje skulpturalnu dinamičnost koja je naglašena Opelovim motivom oštrice koji se pruža prema gore do D-stupova. Krilasto oblikovana grafika prednjih svjetala ponovljena je u stražnjim svjetlima koja se mogu dodatno poboljšati LED tehnologijom. Vodoravna kromirana prečka s Opelovim znakom pruža se u odvojene sklopove svjetala, te naglašava širok, sportski stav Opel Zafire Tourer, kao još jedan element vrhunskog dizajna. Opći dojam je besprijekorna, udobna mobilnost.

·         Sofisticirani prostor

Dosta vam je običnih automobila? Opel Zafira Tourer dobrodošla je promjena. Elegantne linije, atraktivni kromirani detalji i ponuda aluminijskih naplataka doista je izdvajaju od drugih. Poslovna putovanja nikada nisu bila tako elegantna.

·         Sigurnost I upravljanje

Kada se ovom revolucionarnom paketu doda i Opelova tehnologija podvozja FlexRide, rezultat je izvanredna vozna dinamika. Sustav FlexRide automatski se i pametno prilagođava uvjetima na cesti, brzini vožnje u zavojima, kretanju vozila i pojedinačnom načinu vožnje te omogućuje maksimalnu stabilnost. Osim toga, tu je i mogućnost odabira između triju postavki: za ujednačenu vožnju način Standard, za još udobniju vožnju način Tour, a za aktivniju sportsku vožnju predviđen je način Sport. Drugim riječima, možete odabrati način vožnje u skladu s raspoloženjem, količinom prtljage i željama putnika.

  


►  Vozila  - Monday, April 1, 2013
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama