TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozila za aerodromske transfere - Škoda Superb Elegance 2012 - Poslovni Taxi Rijeka

 
TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service" je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!

Karakteristike vozila: Škoda Superb Elegance 2012.god.
 
   
 

* Ekstravagantnost praktična za svakodnevnu uporabu.

Ono što zvuči kao suprotnost, već je gotova stvar. Vjerujte Vašim očima i otkrijte veliku količinu korisnih detalja u elegantnoj unutrašnjosti novog Superba. Vozilo u kojem čak i naočale, torbe za kupovinu, kišobran i umorne noge putuju u prvoj klasi.

* Udobnost koju je moguće vidjeti i osjetiti.

Pojedinačni upravljački elementi i prekidači nalaze se upravo tamo, gdje ih intuitivno očekujete. Nova generacija kola upravljača na raspolaganju Vam je u pet različitih varijanti koje variraju oblikom, materijalom i funkcijom i ispunjavaju najstrože zahtjeve. Sa svakim pojedinačnim kolom upravljača se Superbom može upravljati udobno i precizno.

* Rasvjeta za noge straga definira luksuz.

Ovo je samo jedna karakteristika udobnosti od mnogih. Prostor za noge straga oduševit će Vas u svakom slučaju. Njegove dimenzije veće su od mnogih vozila više luksuzne klase.

* Nećemo Vas ostaviti na kiši.

Praktičan pretinac za kišobran u lijevim stražnjim vratima konstruiran je tako, da se vlaga kišobrana odvodi van iz vozila i na taj način je Superb kišobran moguće pohraniti i dok je mokar.

i još...

Spojiti ugodno s korisnim.

I pri tome oduševiti sve: inženjere, dizajnere, stručnjake za pitanja sigurnosti - i vlasnike vozila. Nije pitanje neizvedivosti, već poseban izazov. Izazov kojem pristupamo s vozilom koje koristi pionirske ideje i oduševljava na jedinstven način.
Škoda Superb. Prva limuzina s petora vrata.

Elegantan i praktičan.

S jedne strane otmjena elegancija. S druge strane glomazna prtljaga. Nama ne predstavlja kontradikciju, već poticaj za novi razvoj: patentirana TwinDoor vrata Škode. Savršen primjer za to da neuobičajen dizajn i u uobičajenim situacijama ima smisla. Iz fascinacije nastaje oduševljenje – a iz mrskog utovara i istovara užitak.

Adaptivna prednja svjetla

Bi-Xenon svjetla s adaptivnim prednjim svjetlima (AFS) oduševljavaju i atraktivnim vanjskim izgledom i tehničkom profinjenošću. Zahvaljujući markantnom obliku i produžetku na bočne strane novi Superb dobiva dinamičan izraz.

Preuzeto sa Opel službenih stranica: www.skoda.hr
 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA►  Vozila  - Friday, January 4, 2013
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama