TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozila za aerodromske transfere - VW Passat 2013 - NOVI MODEL

 
TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service" je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.

 

!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!

Karakteristike vozila: VW Passat 2012 g.
 
 
  
 
  • Dizajn

 

Passat limuzina nezamjenjivog Volkswagen dizajna predstavlja se sa stilom, jednostavno i moderno. Horizontalne linije rešetke hladnjaka naglašene su elegantnim lamelama od kroma i markantnom prednjem dijelu daju samouvjerenu eleganciju. Snažno oblikovan C-stup kreira dinamičan prijelaz prema stražnjem dijelu.

  • Unutrašnjost

  

Uredna, jasna i jednostavna – elegantno suzdržana unutrašnjost novog Passata nudi okvir u kojem se možete dalje razvijati. Vrhunski materijali, kvalitetno obrađeni i jasno označeni instrumenti stvaraju atmosferu koja Vam nudi slobodu za to. Dodatno dostupan paket ambijentalne rasvjete učinkovito naglašava vrhunski karakter unutrašnjosti u novom Passatu. Svjetlo ispod dekorativnih umetaka na vratima ne zasljepljuju i u tami stvaraju posebnu atmosferu. Oba svjetla u prednjem prostoru za noge omogućavaju lakšu orijentaciju u vozilu noću. Na taj način jednako kao i ulazna svjetla i svjetla upozorenja u svim vratima daju dodatni osjećaj sigurnosti Karakter novog Passata ističe se u različitim umetcima dekora. Ploča s instrumentima, vrata i središnja konzola linije opreme Trendline su serijski ukrašene matiranim kromom; za Comfortline je razvijen novi dekor "Iridium printed". Ako se kod verzije Highline odlučite za opremu unutrašnjosti "Desert bež" boje, plemenito drvo "korijen oraha" za ploču s instrumentima i vrata, kao i brušeni aluminij za središnju konzolu Vašem Passatu daju posebno elegantnu notu. Unutrašnje opreme u drugim bojama kombiniraju se s brušenim aluminijem. Dodatno možete odabrati i plemenito drvo "Zebrano" (vidi sliku) – s finim prugama u decentno nijansiranim smeđim tonovima na instrument ploči te aluminij dekorativnim umetkom na središnjoj konzoli

 
 
 
Preuzeto sa Opel službenih stranica: www.volkswagen.hr
 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA
 
►  Vozila  - Monday, April 1, 2013
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama