TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Vozila za VIP aerodromske transfere - Mercedes E klasa W212 - 2011.god.

 
TAXI PRIJEVOZ RIJEKA - TAXI SLUŽBA RIJEKA

TAXI RIJEKA-RIJEKA TAXI

"Transfer service" je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika, najma vozila. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na gornji link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza iTaxi službe Rijeka.!!! Rezervirajte svoje vozilo putem telefona +385.91.500.33.55. ili mailom !!!

Karakteristike vozila: Mercedes E klasa 2011.god.
 
   
 

Opis vozila: Mercedes Benz W212 2011.god.

Ova vrsta usluge je najzahtjevnija, jer ste nam Vi povjerili da prevezemo, ili budemo na raspolaganju, ljudima koji su Vama od posebnog značaja i pred kojima se vi morate pokazati u najboljem svijetlu. Na ovoj usluzi dosta radimo i stalno je unaprijeđujemo. U Gradu Rijeci jednostavno nema tvrtke koja se bavi klasičnim prijevozom putnika ili taxi djelatnosti koja može ovako nešto ponuditi. Bez obzira što nemamo konkurenciju u gradu u ovoj vrsti usluge moramo biti besprijekorni i ne dopuštamo mjesta ni najmanjem propustu. Mi znamo što želimo i što radimo, i baš zato imamo za zadatak obaviti to beskompromisno profesionalno. Uz nas stoje određeni partneri i zajedno s njima radimo na ostvarenju cilja. Ovu uslugu obavljamo vozilima najviše klase. Sva vozila su bez oznaka tvrtke tako da Vam jamči diskreciju, a svojom klasom osigurava maksimalan konfor uz dovoljnu količinu luksuza.
Stalni napori ulaganja u vozila najviše klase garantira trenutnu TOP poziciju u ovoj usluzi. Na našem području određeni prijevoznici nude ovu uslugu sa nekim starim vozilima koji nisu dostojni ni kvalitetnog taxi prijevoza. Zato Vas molimo da pažljivo pročitate tekstove koji se nalaze u ovoj rubrici, i detaljno proučite našu ponudu. U koliko imate potrebu za ovakvom uslugom znamo da tražite i želite samo najbolje od najboljeg. Garancija našeg uspjeha je Vaš uspjeh koji nama jamči stalne partnere i povremene korisnike.
 
Ono što će mnogi od prve primijetiti jest odmak u dizajnu u odnosu na prethodnicu. Nova E-klasa tako je postala uglatija, a netom nakon pojavljivanja većina medija njezin je dizajn okarakterizirala kao povratak u osamdesete. Svojim oštrim linijama podsjeća na manju C-klasu, a tek bočna linija sugerira da je riječ o nasljedniku popularne Mercedesove limuzine srednje klase. Dojam je istaknutiji u unutrašnjosti, koja obiluje čistim i preglednim površinama, no i, ponovno, preuglatim dizajnom. To se posebice vidi na središnjem grebenu koji gotovo da i ne poznaje zaobljene linije, te čak i u dizajnu stražnje klupe. Pritom pogled privlače i pomalo predimenzionirane tipke koje izgledaju kao da su napravljene za putnike slabijeg vida. Kvaliteta materijala i završna obrada zato su na iznimno visokoj razini, a hvalimo i intuitivnost Mercedesovog multimedijalnog kontrolnog sučelja.. Kako i dolikuje velikoj limuzini srednje klase, nova E-klasa nudi dovoljno prostora za glave, ramena i noge putnika sprijeda i straga. Sjedala su izuzetno udobna, a vozačka pozicija odlična. Doduše, malo čudi što su se u Sindelfingenu odlučili za elektroničke kontrole prednjih sjedala za podizanje i spuštanje, kao i za nagib, no ne i za pomicanje naprijed-natrag, koje je manualno. Također čudi i što se kut upravljača podešava ručno, a ne elektroničkiNova E-klasa standardno dolazi sa sedam zračnih jastuka, a uz spomenuti ABS, ESP i pomoć pri kočenju, tu je sustav PRE-SAFE koji zatezanjem pojaseva i podešavajući nagib sjedala priprema putnike za sudar, kao i aktivni nasloni za glavu koji onemogućavaju trzajne ozljede vrata pri udaru straga. E-klasa još uvijek nije odradila Euro NCAP-ove crash testove, no za očekivati je da će ih bez problema zadovoljiti s visokom konačnom ocjenom baš kao i njezina prethodnica
 
Tag: Merecedes Taxi Rijeka, Prijevoz putnika u rijeci, Prijevoz poslovnih partnera rijeka, mercedes Taxi Rijeka, Poslovni Taxi Rijeka
 
Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM
 
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA►  Vozila  - Sunday, January 4, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama