TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Sastanak o sivoj ekonomiji u djelatnosti autotaksi prijevoza

 
TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
TAGS.TAXI RIJEKA, PRIJEVOZ TAXIJEM, RIJEKA TAXI, TAXI SLUŽBA RIJEKA, TAXI AUTOMOBILI U RIJECI, TAXI SLUŽBA RIJEKA, PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA U TAXIJU, RIJEKA TAXI SERVIS, KVALITETNA TAXI SLUŽBA RIJEKA, POSLOVNI TAXI RIJEKA, TAXI U PDV-u
 
Sastanak o sivoj ekonomiji u djelatnosti autotaksi prijevoza
 

Hrvatska obrtnička komora organizira radni sastanak na temu „Nelojalna konkurencija, rad na crno i siva ekonomija u djelatnosti autotaksi prijevoza“, u četvrtak, 24. sječnja u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49/II, s početkom u 11.00 sati.

Hrvatska obrtnička komora u više je navrata ukazivala na probleme u poslovanju taksi prijevoznika uvjetovane nelojalnom konkurencijom, radom na crno i sivom ekonomijom. S obzirom na veliki problem vezan uz nelojalnu konkurenciju i rad na crno, željeli bismo potaknuti zajedničku suradnju u organiziranju koordiniranih akcija usmjerenih protiv rada na crno u područjima gdje je uočen veći broj nepravilnosti, odnosno provođenju češćih inspekcijskih nadzora te uvođenju rigoroznijih kaznenih odredbi.

Najčešći uočeni prekršaji su:

• osobe koje obavljaju djelatnost autotaksi prijevoza bez registriranog obrta ili tvrtke

• obrti ili tvrtke koje obavljaju djelatnosti autotaksi prijevoza bez registrirane djelatnosti autotaksi prijevoza, odnosno bez licencije i dozvole

• obavljanje djelatnosti autotaksi prijevoza, prijevoznika koji imaju dozvolu iz druge jedinice lokalne samouprave

• obavljanje autotaksi prijevoza sa većim brojem vozila od izdanih dozvola

• neprijavljeni vozači

• zaposleni vozači bez odgovarajuće stručne spreme

• vozači umirovljenici

 

Na sastanku se očekuje sudjelovanje predstavnika svih relevantnih institucija vezanih za djelokrug rada taksi prijevoznika, predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstva unutarnjih poslova, Državnog inspektorata, predstavnici jedinica lokalnih samouprava i drugih uglednih gostiju.

Održavanje zajedničkog sastanka na navedenu temu od iznimne je važnosti s obzirom da Zakon o prijevozu u cestovnom prometu (NN 178/04, 48/05, 151/05,111/06, 63/08, 124/09, 91/10 i 112/10) u članku 46. stavku 1. i 7. propisuje sljedeće:

 

(1) Autotaksi prijevoz obavlja se na temelju ovoga Zakona i propisa koji u skladu s ovim Zakonom donosi nadležno tijelo jedne ili više jedinica lokalne samouprave, odnosno Grada Zagreba.

(7) Nadzor nad provedbom propisa iz stavka 1. ovoga članka provode, pored Inspekcije cestovnog prometa i Državnog inspektorata, i komunalni redari jedinice lokalne samouprave.

U Sekciji taksi prijevoznika HOK-a nadaju se da ćem u zajedničkom razmatranju doći do konkretnih rješenja za smanjenje rada na crno. Rješavanjem spomenutog problema podići će se kvaliteta autotaksi usluge, osigurati sigurnost svih putnika te omogućiti jednakost svih gospodarskih subjekata u obavljanju autotaksi prijevoza.

S obzirom na važnost problematike, dio vremena biti će rezerviran za raspravu, tijekom koje će sudionici moći iznijeti svoja mišljenja i stavove.

Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM

RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA►  Zakoni pravilnici i obavijesti  - Saturday, January 5, 2013
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama