TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Otok Krk - Taxi Rijeka do / od Grad Krk

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.


TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO GRAD KRKA
TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO GRADA KRKA

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
ili
telefonski broj
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
Otok Krk - Grad Krk

Grad Krk je najveće mjesto smješteno na istoimenom otoku. Nalazi se na južnom, središnjem dijelu otoka te predstavlja idealno polazište za kružne izlete. Grad Krk sa svojom razvijenom turističkom infrastrukturom pruža sve za savršeni odmor bilo da posjetite Krk u glavnoj ili van sezone. U Krku postoje mnogi restorani, supermarketi, pošta, banka, kafići, diskoteke, Lučka uprava i još mnogo toga. Obalnim šetalištem brzo ćete stići do plaže iz centra grada. Uske ulice i veseli trgovi pozivaju na večernja skitanja.  Večera u nekom od restorana s pogledom na more pretvorit će se u čaroban doživljaj. Krk raspolaže bogatom ponudom za ljubitelje povijesti i kulture. Tu se na primjer nalazi frankopanski kaštel iz 15. st., katedrala iz 13. stoljeća i mnoge zanimljive galerije.

U gradu Krku postoji nekoliko ronilačkih centara. U neposrednoj blizini kampa pronaći ćete teniske terene i mjesta za najam brodica i bicikala.

Preduvjeti za razvoj turizma u gradu Krku bili su klima, sunce i more. Primjedbi na prvo dvoje nije bilo, no prirodna je obala stjenovita i ne pretjerano gostoljubiva, međutim da bi se iskoristile blagodati mora u ljetnim mjesecima morala su se urediti kupališta i plaže. Tako prve nastaju uz hotele na samom početku 20. stoljeća, a budući da se od tada i broj gostiju znatno povećao obala je shodno tome poprimila drugačiji izgled. O čistoći našeg mora u Gradu Krku svjedoče i postavljene brojne "plave zastave" koje se svake godine nakon provedenog ispitivanja dodjeljuju plažama koje to zaslužuju. U uvali Dražica napravljeno je prvo kupalište, a Rt i uvala iza Dražice također su prilagođeni kupačima. Na toj je lokaciji također smještena i plaža za pse. Nadalje se pruža plaža naturalističkog kampa Politin. Uređene gradske plaže često nude i zabavu prilagođenu različitim uzrastima, tako u blizini plaža možete naići na dječje parkove, teniske terene, terene za odbojku na pijesku i slične sadržaje. Suprotno od Dražice također su uređena kupališta. Najnovije uređeno smješteno je na lukobranu, a na njega se nastavlja autokamp Ježevac s pripadajućim plažama i kupalište kod jedriličarskog kluba "Plav". Obala iza kluba je izvorna, a male šljunčane plaže pronaći će oni koji do njih prošeću stazom uz more.

 

Taxi Rijeka gradska taxi služba - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Grad Rijeka do Grada Krk koji je smješten na Otoku Krku, te u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Taxi Rijeka služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, a sve to bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Grada Krk u moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi služba od Rijeke do Grada Krka najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Gradu Krku s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Grada Krka  do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Taxi Rijeka gradska taxi služba je najsigurniji način prijevoza od Grada Krk do Aerodroma.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Grada Krka.

Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

Obratite nam se s povjerenjem taxirijeka@net.hr
 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM

RIJEKA - CROATIA RIJEKA - HRVATSKA

►  Otok Krk  - Thursday, January 29, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama