TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Otok Krk - Taxi Rijeka do / od Baška

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.


TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO BAŠKE
TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO BAŠKE

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
 
ili
 
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 

 TAXI RIJEKA DO / OD BAŠKA

 

Baška je najpoznatije turističko središte na otoku Krku, najvećem otoku na Jadranu (40.578 ha), koji je svojim položajem najbliži tržištu srednje Europe. Položaj Baške omogućio je mjestu neprekidni razvoj i prosperitet, a u današnje vrijeme i prepoznatljivost u turističkom okruženju, te je Baška jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija hrvatskog Jadrana. Smještena u pitomoj dolini, u zaljevu okružena vinogradima, maslinicima, brnistrom, sa slikovitom pozadinom krševite planine Velebita i otočića Prvića, koji kao da štite sa svih strana jedinstvenu šljunčanu plažu dugu 1800m, za koju s pravom kažu da je jedna od najljepših na Jadranu. Otok Krk i Baška su samo nekoliko sati udaljeni od gradskih središta europskih metropola:

od Praga 740 km, Münchena 650 km, Budimpešte 630 km, Beča 580 km, Graza 400 i Ljubljane 200 km

Baška je poznata po smještajnim objektima visoke kvalitete što se odnosi na hotele, kampove i privatne smještajne objekte. Hoteli raspolažu smještajnim jedinicama visoke kategorije (četiri zvjezdice). Uz poznatu bašćansku plažu od svibnja 2008. godine otvoren je i novi smještajni objekt “Atrium Residence Baška” sa smještajnim kapacitetima soba, studija, apartmana i luxury apartmana.apartmani, sobe i vile u privatnom smještaju kategorizirani su do 3 zvjezdica. Hoteli i apartmani nalaze se uz samo more, u blizini poznate bašćanske plaže, a svega nekoliko minuta od samog središta mjesta.

BAŠKA - GASTRONOMIJA 

Bašćanska kuhinja izuzetni je čulni doživljaj koji zasigurno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Očarat će i Vas. Čulna uživanja mogu se okruniti jedino dobrom hranom, riječi su starih Rimljana. Ukoliko se odlučite kušati specijalitete naše kuhinje vidjet ćete da je ta izreka izuzetno blizu istini. Pretpostavlja se da je ta uzrečica starih Rimljanima nastala upravo na našim prostorima.

                                      BAŠKA -  AKTIVNI ODMOR 

Baška za rekreativce raspolaže sportskim terenima. Sportski centar “Zablaće” pruža mogućnosti igranja nogometa, stolnog tenisa, tenisa i mini-golfa. Za ljubitelje mora, mjesto pruža idealne uvjete za podvodne aktivnosti, ali i za skijanje na vodi, jedrenje na dasci, banana lift. 

BAŠKA - PLAŽE 

Baška obiluje sa tridesetak šljunčanih plaža koje su pristupačne kupačima svih uzrasta, a do njih se može doći pješice ili barkom. Ipak, najveća i jedna od najljepših je bašćanska “Vela plaža” koja se nalazi u centru mjesta, okružena mnogobrojnim lokalima, restaurantima, pizzerijama, caffe barovima, hotelima, privatnim apartmanima za smještaj i drugim sadržajima koji čine sastavni dio ponude mjesta. “Vela plaža” je prirodna šljunčana plaža, duga 1800 m, može primiti nekoliko tisuća kupača. Posebno je pogodna za djecu i neplivače. Na bašćanskoj “Veloj plaži” vijori se od 1999. godine i europska Plava Zastava koja je i danas zaštiitni znak Baške kao dokaz visoke kakvoće i standarda plaže. Plava zastava za plažu dodijeljena je od europske zaklade za odgoj i obrazovanje za okoliš (Fondation for Enviromental Education in Europe- Feee), a simbolizira očuvan, siguran i ugodan okoliš, čistoću mora i obale, te opremljenost, uređenost plaže uz razrađen sustav gospodarenja tim područjem. Na plaži je omogućeno iznajmljivanje pedalina, daski za jedrenje, suncobrana, ležaljki i ostalih plažnih rekvizita potrebnih za ugodan odmor. Upravo su plaže potaknule razvoj turizma u Baški i to daleke 1908. godine, kada je službeno otvoreno prvo kupalište na otoku Krku. Danas je namjena plaže ista, kao i u prethodnom stoljeću, ali sada uz sadržaje koji svakom posjetitelju omogućuju siguran i bezbrižan boravak na njoj.

Odlukom o plažnom redu, koji je propisala općina Baška, propisuju se način i uvjeti korištenja te održavanja reda na plažama.

 

Tako je zabranjeno:

- loženje vatre

- bacanje otpadaka

- držanje i kupanje kućnih ljubimaca i drugih životinja

- plovidba plovila u plažnom prostoru

 

Taxi Rijeka gradska taxi služba - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Grad Rijeka do Baška koja je smještena na Otoku Krku, te u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Taxi Rijeka služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, a sve to bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Bašku u moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi služba od Rijeke do Baške najpovoljnija? Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Baški s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Baške do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Taxi Rijeka gradska taxi služba je najsigurniji način prijevoza od Rijeke do Baške.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Baške.

Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

U koliko imate potrebu za prijevozom od Baške do Aerodroma kontaktirajte nas


TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA 


►  Otok Krk  - Wednesday, January 28, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama