TAXI RIJEKA
MENU
itl.ger.eng
O nama
On-line upit
Usluge
Cjenik Taxi Rijeka
Vozila
Marketing
Zakoni u prometu
Zakoni pravilnici i obavijesti
Grad Rijeka
Gradovi
Kvarnerska rivijera
Istra
Otok Rab
Otok Cres
Otok Krk
Otok Losinj
Otok Pag
Putnički transferi
Preporučamo
Zračna luka Rijeka - Krk
Zračna luka Pula
Zračna luka Pleso
Taxi Rijeka
ACI Marine
Partneri
Apartmani i agencije
 RSS - Favorites
 English
 Deutsch
 Italiano
 Ruski

Kontakt telefon 091/500-3355 e-mail: taxirijeka@net.hr


Taxi služba, prijevoz putnika, najam vozila s vozačem, usluge transfera, TEL 091 500 33 55 - Krešimir

Otok Krk - Taxi Rijeka do / od Šilo

TAXI RIJEKA SERVICE - RIJEKA TAXI SERVICE
RIJEKA - CROATIA RIJEKA - CROATIA

Taxi "Transfer service" Rijeka group je obrt za Taxi usluge, prijevoz putnika. Bavimo se Aerodromskim transferima, Taxi uslugama, Prihvatom putnika na Aerodromskim terminalima, željezničkim kolodvorima, autobusnim kolodvorima i sl... Dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete prijevoza i nivoa usluge koju trebate. Opširnije o nama pogledajte na našim stranicama kojima pristupate klikom na link. Također za sve informacije i ponude možete nas kontaktirati putem on-line obrasca, direktno na e-mail ili telefonskim putem. Među našim mnogobrojnim klijentima su najpoznatije svjetske kompanije, budite i Vi, te impresionirajte svoje poslovne partnere našom uslugom VIP prijevoza i Taxi službe Rijeka.


TAXI AERODROM RIJEKA PRIJEVOZ DO ŠILA
TAXI AERODROM ZAGREB PRIJEVOZ DO ŠILA

Rezervirajte svoje vozilo; taxirijeka@net.hr
 
ili
 
telefonski broj
 
+385 91 500 33 55 - KRESIMIR
 
VIŠE INFORMACIJA O TAXI USLUGAMA POGLEDAJTE
 
 
O DESTINACIJI: ŠILO
 
 
 Šilo, turistički centar Dobrinjštine, tipično je primorsko pitoreskno mjesto namijenjeno onima koji traže odmor daleko od prave ljetne vreve. Iako postankom jedno od najmlađih mjesta Dobrinjštine, značenje mu se širi i izvan turističke domene; upravo je u Šilu 19. veljače 1905. godine osnovano "Krčko parobrodarsko društvo" koje je kupilo parobrod "Dinko Vitezić"; 1. lipnja 1905. "Dinko Vitezić" zaplovio je prema Crikvenici, što je označilo početke linije Šilo - Vrbnik - Crikvenica. Prema podacima iz "Pomorskog godišnjaka" za 1937. godinu, Šilo je imalo 9 brodova s 119 brutto tona i 15 članova posade. Iako bez hotelskih usluga, Šilo raspolaže dovoljnim kapacitetima u privatnome smještaju te Auto-kampom "Šilo", dok se autohtona, nacionalna i internacionalna jela i pića mogu konzumirati u nekoliko ugostiteljskih objekata. Šilo slavi svoj dan 16. kolovoza na blagdan svetog Roka, što je nastavak tradicije započete sredinom 19. stoljeća, kad je našim krajevima harala kuga. I Šilari su se, kao i mnogi drugi, zavjetovali svetome Roku da ih poštedi kuge, pa odatle zavjetne rokovske procesije od Polja prema crkvi svetog Nikole u Šilu.

 

Taxi Rijeka gradska taxi služba - Mi ćemo Vas dovesti na relaciji od Grada Rijeka do Šila koje je smješteno na Otoku Krku, te u koliko Vas treba sačekati na aerodromu, Taxi Rijeka služba će Vas čekati i u slučaju kašnjenja, a sve to bez dodatnih troškova.

Kada dođete u Šilo u moderno opremljenom, klimatiziranom Taxi Rijeka vozilu, osjećat ćete se puno bolje nego da ste svoje vrijeme proveli u javnom autobusu.

Jesmo li spomenuti da je naša cijena za Taxi služba od Rijeke do Šilo najpovoljnija?

Kombi ili mini bus Taxi Rijeka služba - ako ste na putovanju u Šilo s puno prtljage, odnosno više ljudi nego redovni taxi mogu prevoziti, nudimo Vam da odaberete jedan od našh mini kombija ili mini busa da vas odveze od Šilo do Aerodroma. Naši mini kombij i mini autobusi su vrlo udobni, klimatizirani i pogodno za veće grupe ili obitelji. Djeca putuju u sjedalicama.

Taxi Rijeka gradska taxi služba je najsigurniji način prijevoza od Grada Rijeke do Šila.

Rezervirajte Vaš Taxi Rijeka prijevoz od zračne luke ( aerodroma ) do Šila

 Na taj način ćete dobiti najboljiu taxi uslugu na ovom području

 
TAXI RIJEKA - RIJEKA TAXI, RIJEKA-TAXI TEAM 
RIJEKA - CROATIA     RIJEKA - HRVATSKA 
►  Otok Krk  - Sunday, January 25, 2009
  |   Print   |   Home

  

Copyright©2008-2013. by Transfer service - All rights reserved.
Taxi Rijeka - Rijeka Taxi - Design & Hosting: Poslovni forum d.o.o. Rijeka
TREBATE LI VOŽNJU?   NARUČITE TAXI
Mobitel: 091 / 500 3355 - Telefon: 051 / 335 138
Link na ostale informacije o taxi uslugama